mandag den 21. januar 2013

Frikadeller som jeg laver dem

"En bedstemor der tager sin yndlings opskrift på frikadeller med i graven, kommer ikke i min himmel!"

Derfor vil jeg dele min opskrift på frikadeller med jer, selvom den er lidt anderledes. Hjemme hos mig er frikadeller noget vi får når det skal være nemt, derfor laver jeg altid en ordentlig portion og fryser dem ned, når vi så skal have noget hurtig mad, bliver det frikadeller med skiveskåret kartofler og løg.

Min opskrift udskiller sig fra de klassiske på at der ikke er æg i, og der er nellikker som man normalt forbinder med noget julet, men jeg syntes de passer rigtig godt til svinekød så længe det ikke tager overhånd.

Ingredienser:

500 g Hakket Svinekød (Økologisk helst)
1/2 Dl mælk
1 Løg i fine tern
1 Spsk Salt
3-4 Hele Stødte Nelikker
Peber
Evt. Æg

Fremgangsmåde

Det hakkede kød røres sejt med salt, og de øvrige ting røres i farsen, og den stilles på køl og trækker mindst 1 time.

Frikadellerne steges i rigeligt smør og olie til de er godt brune på hver side og ikke er bløde mere.

Server med det tilbehør du har lyst til.

Velbekomme og god appetit.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar